sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Riikinkukkojen kansanvaellus


Kun olin pieni, multa meni aina fasaani ja riikinkukko sekaisin. Tänään pihallani oli jonkin sortin fasaanien kyläkokous. Niitä oli ihan älyttömästi. Kun rupesin ottamaan kuvaa, arimman ryntäsivät puskaan. Nynnyt…

Niin, tällä viikolla piti olla management komitea, mutta jostain syystä se olikin siirtynyt huomiselle, maanantaille. Eli jännätään sitten huominen, joskos kokous olisi ja esityslistalla päästäisiin meidän asioihin.

 
Perjantain todistusten jaosta
Valmistuin perjantaina Kansanlähetyksen vuoden kestävältä lähetyskurssilta. Kansanlähetyksellä ei alkanut 2014 vuonna omaa lähetyskurssia, joten olin ensimmäiset puoli vuotta Kylväjän kurssilla ja loppuvuoden sitten täällä Ryttylässä.

On ollut ihan älyttömän mahtava vuosi! Olen saanut ihan mahtavan hyvää opetusta aiheista kuten:
  • ·      lähetyshistoria
  • ·      missiologia
  • ·      vaikeuksien kohtaaminen
  • ·      erilaisten uskontojen kohtaaminen
  • ·      hengellinen sodankäynti
  • ·      jnejne


Olen saanut myös uusia rakkaita ihmisiä elämääni. Meille syntyi Kylväjän kurssilaisten kanssa ihan mieletön yhteys toistemme kanssa ja saatiin jakaa niin ilot kuin surut toisillemme. Monet kurssilaisista ovat jo maailmalla, ympäri Aasiaa. On ollut ihmeellistä lukea rukouskirjeitä ja nähdä miten Jumala käyttää meitä erilaisia ihmisiä ilosanoman viemiseen.

 Ryttylässä olen saanut osallistua Raamattu- ja teologisenlinjan opintoihin ja sitten mulla on ollut omia oppitunteja lähinnä käytännönasioihin liittyen. Syksy meni niin vauhdilla ohi, että nyt tuntuu oudolta, ettei huomenna olekaan aamupalaa, kavereita kappelissa ja tuttua viikonavausta. Tässähän pitää totutella joululomaan...

Yleisön pyynnöstä, kuva suihkukaapista vapautuneesta kuusesta.


Pitää vielä kertoa, että kävin hakemassa (toivottavasti tulevan) työkaverin lentokentältä. Työalakoordinaattori oli tainnut laittaa pienen ennakkotehtävän meille. Nimittäin kentällä keskiyön aikaan, kun oltiin siitä suuntamassa Ryttylään, niin huomattiin että meidän eturengas oli lytyssä. Ei siinä sitten muu auttanut, kun mennä lähimmälle huoltoasemalle tutkimaan vahingon laajuutta. Emme saaneet avuliaan miehen avustuksellakaan vararengasta jostain sen auton rungosta esille, joten lähdimme hissunkissun ajelemaan lyttänän renkaan kanssa Ryttylään. Pysähdyttiin välillä tutkimaan rengasta ja koska se ei kulkenut ihan vielä pelkällä vanteella, niin jatkettiin yönpimeydessä matkaa. Selvittiin siitäkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti