keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Nollasta sataan sekunnissa

Viimeisen viikon aikana tunteet ovat olleet niin alhaalla kuin olla ja osaa, mutta sieltä ne ovat lähteneet nousukiitoon.

Viime viikolla sain kuulla, että minun työlupapapereista puuttuu yksi dokumentti. Voin kertoa, etteivät ajatukseni olleet julkaisemisen arvoisia tuona hetkenä. Piti siis käydä hakemassa terveen paperit lääkäristä. Onneksi sain samalle päivälle lääkäriajan ja Late-lääkäri kirjoitti kahden kysymyksen perusteella minulle paperit kuntoon. Näyttäisi että tällä kertaa Etiopialle kelpasi legalisoimaton skannattu paperi. Onneksi näin, koska eri leimojen hakeminen vie parisen viikkoa aikaa.
Minulle tuli viikonloppuna viesti, että tällä viikolla saattaa tulla vastaus siihen, saanko mennä Etiopiaan vai en. Noh, näinhän on ollut aikaisemminkin, joten ihan vielä en täällä liputa tuon asian puolesta, mutta katsotaan miten käy!
 
Mustaa valkoisella!
Onneksi viime viikolla oli monia kivoja asioita, jotka veivät ajatuksia hiukan pois papereista ja puuttuvista dokumenteista. Olin alku viikosta Hyvinkäällä kouluvierailulla. Oli ihan parasta päästä kertomaan Etiopiassa tehtävästä kehitysyhteistyöstä ja lähetystyöstä. Nuoret olivat super vastaanottavaisia ja kyselivät innokkaasti aiheesta. Se oli kyllä palkitsevaa! Tällä viikolla maanantaina olin Mikkelissä vanhemmilla käymässä. Vietettiin isäni synttäreitä ja kotiseuroja. Porukoilla oli tupa täynnä väkeä ja lämpö katossa. Aivan mahtavaa!


Olen Hausjärven seurakunnan nimikkolähetti ja ensi sunnuntaina Hausjärven kirkossa minut siunataan matkaan! Jos olet täällä päin niin tervetuloa kirkkoon kello 10! 

6 kommenttia:

 1. Kiitos blogistasi! Elämme toivossa, että ovi pian avautuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mika itsellesi! Ja miten se täi miettikään: kun Toivo kuolee, siirrytään Uskoon...

   Poista
 2. Terveisiä Joroisista. Muistimme eilen sinua ja työlupa-asiaa messussa. Olet mielessä täällä.
  Ja kiitos tosiaan blogista! Tätä on ollut ilo seurata + jakaa myös srk-väelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Terveiset kaikille lehettjille sinne Joroisiin!

   Poista
 3. Kokeillaan lähteekö viesti. Onpa hienon näköinen tarjoilu, heh heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja viesti tuli perille. Hienon nakoinen mutta myos mahtavan makuinen!

   Poista