maanantai 8. elokuuta 2016

Suomea ja Etiopiaa

Heippa!

Suomiloma tuli ja meni! Oli ihanaaaaa!
Legoleikkejä siskontytön kanssa

Sisko <3

Kansanlähetyspäivillä


Se on niin Ihana tunne, kun seisoo jogurttihyllyllä ja voi ostaa muutakin kun mama-maustamatontajogurttia. On jogurttia, rahkaa, kreikkalaistajogurttia, turkkilaistajogurttia... NAM!

Nyt oon takasin Etiopiassa. Heti samana päivänä kun tulin takaisin, pääsin muuttamaan uuteen kämpääni. Edellinen asunto paljastui homeiseksi ja kuulemma siellä on asbestiakin. Ei ihme että henki vähän pihisi… Mutta nyt asun ihanassa kämpässä samalla asuinalueella kuin ennenkin. Mulla on täällä runsaasti tilaa, eli tervetuloa käymään!
Olen ehtinyt käymään Jimmassa ja kummilapsikohteissakin. Vein suomalaisten kummien kirjeet perille, tehtiin yksi kotikäynti ja olin seuraamassa koulupukujen mittauksia.
Sadekausi on tehnyt teistä tosi huonoja, kuoppaisia ja kurasia. Selkäparkani oli ihan hajalla, kun pääsin Addikseen. Tosin helpotin reissaamistani tulemalla takaisin Jimmasta Addikseen bussilla. Pystyin jättämään projektiauton pihalleni Jimmaan. Oli ihanan rentouttavaa istua bussin kyydissä ja olla hermoilematta ajamisesta!
1 kommentti:

  1. Ihanaa, että oot päässy käymään Suomessa!<3 Ja kiva kuulla myös kummilapsiprojektista. Täältä ei saa ostettua valmista jugurttia ollenkaan, vaan pitää ite tehdä.

    VastaaPoista