lauantai 3. tammikuuta 2015

Hyvää Uutta Vuotta!

Uusi vuosi ja uudet tuulet!

Aattona mietimme kavereiden kanssa, millaisia lupauksia uudelle vuodelle voisi antaa. Itse tein yhden, jälkeenpäin huomasin että saman kuin Eva Wahlström. Yritän pysyä hengissä. Sitähän en itse voi päättää, mutta sen mihin voin asiassa vaikuttaa, niin lupaan tehdä. Mietin, että niin paljon on uutta ja ihmeellistä tulossa, että jos vain selviää  kaikesta, niin se on jo plussaa.

Työlupa-asiat ovat minulle mysteeri. Paperit ovat nyt jossain ja jotain kait joskus tapahtuu. Luotan siihen, että hyvin tässä joka tapauksessa käy. Muutakaan ei voi. Olen pidätellyt omaa intoani lähtöni suhteen. Vielähän en voi olla varma, pääsenkö Etiopiaan töihin. Alitajuntani kuitenkin alkaa rakoilla. Olen nyt kahtena yönä nähnyt ihmeellisiä unia Etiopiasta. Viime yönä yritin epätoivoisesti selittää Etiopiassa ravintolassa, ettei ystäväni voi syödä lihaa…

Kansanlähetys on selvästi panostanut ulkomaantyöntekijöiden koulutukseen. Eilen illalla oli harjoitus yllättäviin olosuhdemuutoksiin sopeutumisesta: sähkökatkoharjoitus.


Selviydyin...
2 kommenttia:

  1. Meillä ei sähköt ees pätkineet, vaikka naapurista olivat kokonaan olleet poikki. No me ei ollakaan mihinkään lähdössä, joten ei moisia harjoituksia tarvita :)

    VastaaPoista
  2. Mä jo varauduin siihen, että tuun teille aamukahveille. Ne oli sitten poikki onneksi vaan jonkun puolituntia.

    VastaaPoista