keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Kahvittelua

Valmistuin lähetyskurssilta joulukuussa ja moni onkin ihmetellyt, mitä olen sen jälkeen tehnyt ja mitä teen lähtööni asti. Minulla alkoi vuoden viimeinen päivä lähtöloma, joka kuuluu jokaiselle lähtevälle lähetille. Sen aikana saan rauhassa tehdä seurakuntavierailuita, järjestellä käytännön asioita lähtöön liittyen ja tietysti tavata kaikkia rakkaitani. 

Viime viikonloppuna vierailinkin Iisalmessa seurakunnassa. Matka oli pitkä ja luminen. Taisi olla yksi talven pahimmista säistä, kun perjantaina köröttelin Pohjois-Savoon. Onneksi vastassa oli ihania ihmisiä ja mukavia kohtaamisia! Kiitos vielä kaikille Iisalmelaisille, erityisesti majoittajilleni! 


Tänään oli lähtökahvien aika täällä Ryttylässä. SEKL järjestää aina lähteville ja kotimaahan tuleville läheteille tällaisen tilaisuuden. Oli mukava jakaa ajatuksia kaikkien kahvittelijoiden kanssa ja eiryisesti päästä rukoilemaan yhdessä tulevan lähtöni puolesta.


Piti vähän askarrella lähtökahveille mainoskarkkeja

Vielä ei ole tullut varmistusta Etiopian suunnalta lähdöstäni. Jännittää! Olen alkanut heräillä aikaisin aamulla jännitykseen. Sydän lyö ja keho kertoo, että jotain odotetaan ja kovasti. Toivotaan, että vastaus tulisi pian! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti