tiistai 7. huhtikuuta 2015

Tenaestelling!

Katsotaan joskos saisin jonkun pienen viestin kirjoitettua. Kuvia en nyt saa laitettua tähän, koska kirjoitan puhelimesta. 

Maassa ollaan! Aloitin sopeutumisen maahan pikavauhdilla. Kielikoulu alkoi heti seuraavana päivänä maahan saapumisesta ja nyt sitä urakkaa takana jo kaksi päivää. Koulussa olisi tarkoitus muutaman ekan viikon aikana oppia satoja uusia sanoja.. Hehheh. Hiljaseksi vetää, mutta ei se mitään sillä me ei saadakkaan puhua tunneilla sanaakaan. Ekat kaksi viikkoa on pelkkää kuuntelua ja sitten vasta saa avata suunsa! 

Koulun lisäksi olen käynyt kaupassa, kirkon keskustoimistolla ja ihmetellyt elämää. Kaikki hyvin siis  täällä! Etiopiassa vietetään pääsiäistä vasta tällä viikolla. Perjantaina on vapaata ja koko ensi viikko pääsiäislomaa! Saan siis hetken aikaa vetää henkeä, kertailla opittuja sanoja sekä hankkia puuttuvia tavaroita.

Palataan asiaan ja yritän saada tänne jonkun kuvankin laitettua!


3 kommenttia:

  1. Jee! Olet hyvissä voimissa! Täällä jo innolla stalkataan blogia. Reippaana kodinjärjestelijänä eräätkin tuomasi tavarat ovat tasan siinä kohtaa, mihin ne torstaina laskit :DD

    VastaaPoista
  2. Hihii! Noh ehkä ne tavarat ehtivät siirtyä siitä seuraavaan kausilomaani mennessä! Jos ei, niin otan ne siitä eteisestä sitten!

    VastaaPoista
  3. Sain jonkun järjestelykohtauksen eilen ja piilottelin ne tänne kuin pääsiäismunat konsanaan :D Toinen vaihtoehto olisi ollut opiskella, joten siivouspäivä oli luonnollisesti paljon parempi vaihtoehto :P

    VastaaPoista